HOW TO: TEATOX MET DETOX TEA

HOW TO: TEATOX MET DETOX TEA

Wil je jouw lichaam eens echt reinigen en een health boost geven? Of op een natuurlijke manier hulp krijgen bij het afslanken? Dit kan door heel simpel alleen je drankje te veranderen… Lees hier alles over de nieuwe teatox trend!

Teatox: wat is het

Een tea detox is ideaal als je jouw lichaam op een gezonde, natuurlijke manier wilt reinigen en stimuleren. De speciale detox tea blends laten je huid stralen terwijl de lever, nieren en darmen hun werk doen. Zo stimuleert het de stofwisseling, ondersteunt het bij afslanken en zorgt het voor een stralende huid. Maar je gaat ook écht lekkerder in je vel zitten: het ondersteunt de werking van het immuunsysteem, beheerst het cholesterolgehalte, bevat een ware vitamine C boost en theïne, wat stimulerend werkt. 

Teatox: how to 

Een teatox is niet moeilijk, maar het vraagt wel om een beetje commitment. De kuur duurt zestien dagen en in deze periode is het van belang dat je ook zorgt voor een evenwichtige voeding en levensstijl, zodat je jouw lichaam maximaal stimuleert. Doe ‘s avonds één theezakje in je speciale tea sipper. Vul deze met koud water en zet deze een nachtje in de koelkast. De volgende dag drink je dit drankje de gehele dag door en dit doe je zestien dagen lang. Na twee weken kun je de kuur herhalen. Voor de variatie voeg je een schijfje citroen, limoen of gember toe. Of een takje muntblaadjes. Lekker healthy! Ook belangrijk: genoeg slaap. Je lichaam heeft tijd nodig om weer op te laden.

Zet de eerste stap

Gun jij jouw lichaam zo’n natuurlijke healthy boost? Kies dan allereerst de juiste detox tea voor jouw lifestyle. Kies bewust en let op dat de thee organic is en dat het de juiste voedingssupplementen bevat voor jouw gewenste doel. Zo bevat een klassieke detox andere ingrediënten dan een slimming detox die je ondersteunt bij het afvallen. En met de juiste balans tussen bewegen, eten en drinken kom je dan al heel ver. Ben jij klaar voor de teatox? 

Zet de eerste stap

Gun jij jouw lichaam zo’n natuurlijke healthy boost? Kies dan allereerst de juiste detox tea voor jouw lifestyle. De tea detox blends van Cafe Couture zijn 100% organic. Dat betekent: glutenvrij en geen E-nummers, conserveermiddelen, suiker of lactose. Experts hebben twee natuurlijke cold brew blends samengesteld: de klassieke Cafe Couture Detox Tea met groene thee en citroen zuivert en ontgift jouw lichaam. Zoek je ondersteuning bij het afvallen? Kies dan de Cafe Couture Slimming Detox Tea, aangevuld met de Zuid-Amerikaanse ’Yerba Maté’ plant en Spirulina om jouw natuurlijke vitaliteit te boosten. Beiden geven een maximaal resultaat dat jouw lichaam reinigt én je energie geeft. Uit testen in een onafhankelijk Duitse labo blijkt bovendien dat deze speciale Cafe Couture Tea Detox ‘cold brew blends’ drie keer zoveel antioxidanten vrijgeven dan bij hot brew. Perfect voor een healthy lifestyle dus. Voor welke teatox kies jij?

De top 6 Café Couture Teatox thee soorten:

1. 16 dagen pakket - "Cold Brew" Detox Thee met Roze Sipper (zwarte sipper)
2. 
16 dagen pakket - Slimming Detox thee met roze sipper  (zwarte sipper)
3. Detox Can met 40 piramide zakjes
4. Detox Blend met Yerba Maté en Spirulina (coldbrew, organisch)
5. Detox 'cold brew' - Groene thee & lemon
6. Extreme slimming (bestseller)

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published